Ingenting om undersökningen mot FBI och CIA hos SVT

Av | maj 24, 2019

Nu har Trump gett order om att justitieministern William Barr ska kunna ta del av hemlighetsstämplade dokument vad gäller Mueller-utredningens början. Meningen är att undersökningen ska visa på vilka grunder Mueller-utredningen startades på.

Detta har en mängd internationell media skrivit om, bland annat liberala BBC och New York Times, samt konservativa Fox News. Här på hemmaplan har både Aftonbladet och Expressen skrivit en artikel. Men SVT? Nix! Eftersom jag följer SVT varje dag, och specifikt hur de hanterar Trump, så vet jag att de mer än gärna skriver (skrev) om Mueller-utredningen och hur Trump är misstänkt för olika saker.

Men när det är tvärtom, var är alla artiklarna och analyserna då? De lyser med sin frånvaro. William Barr har tidigare även sagt att han tror att Trump-kampanjen inför presidentvalet utsattes för spionage. Inte heller detta har SVT ens nämnt. Lägg därtill det faktum att många små lokaltidningar i Sverige har skrivit om det här.

Det återstår att se om det kommer upp en artikel senare ikväll eller imorgon, eller om SVT fortsätter blunda för den ena sidan när det gäller amerikansk politik.

Källa: https://www.expressen.se/nyheter/trump-vill-utreda-rysslandsutredningen/
Källa: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpzOQk/trump-order-om-barrs-utredning-av-utredning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.