Carina Bergfeldt recenserar halvtidsshowen i Super Bowl

Av | februari 4, 2019

Idag publicerar SVT en artikel från TT som i sin tur har låtit Carina Bergfeldt, som är korrespondent i Washington, komma till tals. Det är en artikel i kultursektionen, men det är ingen recension. Då kan man fråga sig varför Bergfeldt fyller artikeln med personliga tyckanden.

Till exempel säger hon att showen gav ett avslaget intryck. Bergfeldt får naturligtvis tycka vad hon vill, men skattefinansierade SVT bör inte vara en plattform att uttrycka dem på. Hela showen sågas, vilket jag misstänker har tydliga politiska motiv.

Det är nämligen så att flera kända artister bojkottade NFL på grund av kontroversen med den knäböjande spelaren. Detta är starkt relaterat till Trump, även om just det inte framgår i artikeln. Carina Bergfeldt är känd för att spy galla på Trump vid varje tillfälle hon får, så att hon inte gillar den här halvtidsshowen är inte konstigt.

Hon hänvisar vidare till amerikanska recensenter och medier som också sågat showen, utan att berätta vilka dessa recensenter och medier är. Allting, även ren underhållning, görs till politik idag av de som hela tiden vill tvinga på folk sina budskap. Carina Bergfeldt är en sådan person.

Källa: https://www.svt.se/kultur/snyggt-men-avslaget-halvtidsnummer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.